vineri, 27 septembrie 2013

Sedinta 7

"Eram foarte bune prietene...Eu dormeam la ea la camin iar ea, uneori, la mine acasa si atunci cand se intampla adormeam dimineata si ne trezeam seara. Asta pentru ca nu ne mai saturam sa povestim. Stateam aproape toata ziua impreuna si tot gaseam ceva de povestit. Eram fericita ca era langa mine. Ea haotica, distrata, mereu cu zambetul pe buze. Ciudat cum o zi obisnuita la facultate iti schimba viata. Ea devenea aerul de care aveam atata nevoie. Stiam ca, daca o sun, imi va raspunde indiferent de ora si la fel..daca ea ma suna ii raspundeam indiferent de moment. Eram trista cand trebuia sa plece insa telefonul ii tinea locul. Imi era de ajuns sa ii aud vocea, sa stiu ca e in regula. Ma obisnuisem atat de mult cu ea. Sufletul ei era prea bun, prea naiv.."


Cum v-ati cunoscut?

"Eram in primele zile de cursuri si ma intrebam daca are o tigara. Ea era langa mine asa ca mi-a fost usor sa o intreb: " Fumezi?".ea, zambind, mi-a spus ca da si m-a intrebat daca vreau in pauza sa iesim sa fumam. Bineinteles ca am acceptat. Prietenia noastra a pornit de la o tigara si ajunsese sa se termine de la un baiat. Mi-e greu fara ea... In ziua aia am facut si schimb de numere de telefon. Ne intelegeam foarte bine. Eram ca un suflet in 2 corpuri, ca doua bucati de puzzle care se potriveau de minune. Am vorbit, ne-am povestit toate tampeniile facute in liceu... Pana cand a venit el. Un el grandios si incetul cu incetul, sora mea imi devenea dusmanul. cel putin asa stateau lucrurile in viziunea mea. O perioada ne-am inteles bine toti 3.. El, inalt, cu ochii albastri precum cristalul marii, ea cu veselia ei molipsitoare, eu indragostita de el  si fericita cu amandoi. Relatia mea cu el a fost una infloritoare. 6 luni minunate, in care dragostea imi amintea mereu de ea. Ea era in cautare iar feircirea ei depindea intr-un fel de noi, amandoi. Ma simteam vinovata cand il sarutam sau cand il tineam de mana pentru ca ea nu avea parte de chestiile astea... ma simteam vinovata pentru fericirea mea."

De ce v-ati departat una de cealalta?

"Gelozia mea se accentuase, Nu imi permiteam sa il pierd... El devenise universul meu, totul as putea spune. Ea ma sustinea in tot dar eu nu o sustineam deloc. MI se parea mereu ca e invidioasa pe mine, pe fericirea mea. El o placea insa am aparut eu si i-am sucit mintile. L-am facut sa ma placa, sa vada ca sunt diferita insa ea era diferita nu eu si asta ma enerva pentru ca o vedeam in fiecare zi. Il vedeam cum i se lumineaza fata cand o vede, lucru care nu i se intampla cand era cu mine. Aveau discutii comune pentru ca ascultau acelasi gen de muzica. Eu, fire total opusa, nu ii intelegeam. Aveam incredere in ea pentru ca parea inocenta. Era inocenta insa eu, dupa un timp, am crezut ca e indragostita de el... Dar,de fapt, ea interpretase relatia lor ca frate si sora, nicidecum o relatie bazata pe iubire... Era iubire doar din partea lui si eu vedeam zilnic asta si ma ingrozeam ca o sa il pierd si ma  suparam pe ea, iar ea... atat de gingasa incat  nu isi dadea seama.
Prostuta...mi-e dor de prostuta aia care radeala fiecare banc sec spus de noi si mi-e dor de tigarile stinse la jumatate cand trebuias a plec la facultate..I-am indepartat. Eu am testat-o pe ea, mi-a dovedit ca e prietena mea cea mai buna dar el a picat testul si eu nu imi permiteam asta.. nu imi permiteam sa il pierd pe el, asa indragostit de ea, dar era al meu.
Am lasat-o un timp sa creada ca e bine intre noi, ne-am distrat, ea si-a rupt piciorul, noi i-am fost alaturi si il vedeam pe el cum sufera alaturi ea, cum o ajuta fara ca ea sa ii ceara ajutorul.
Api a urmat perioada critica, in care am facut-o sa sufere... sa planga dupa ce am fost odata! I-am spus toate lucrurile urate, tot ce tinea de mine si acel el pe care l-am iubit din suflet. M-am autodistrus..dragostea asta m-a epuizat iar ea a renascut. Mai buna, mai frumoasa...altfel decat o vedeam eu. El a disparut din viata mea dar  zilnic il vaad cum se macina intre dorinta de a-i spune si a nu-i spune..E trist cum iubirea adevarata se sfarseste asa. Stiu ca pentru mine ea a fost prietena perfecta..sora mea...mereu va fi chiar daca nu ii arat asta! Chiar si acum, ea e alaturi de mine iar eu sunt distanta.. rece.. "











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu